A Sportklub

A 2018 szeptemberében megnyílt SPORTKLUB kínálatában megtalálhatnak mindent, ami szükséges egy vállalati, vagy magán rendezvényhez, baráti összejövetelhez, vagy a szakácsaink által készített gulyás, vagy káposztaleves megízleléséhez. A kapacitása 40 személy és rendelkezik fűtött öltözőszobákkal, szociális helyiségekkel és fapados kis konyhával. Tavasszal, nyáron, vagy ősszel a klub ideális társ lehet az Önök vállalata és családja számára ünnepléshez, vállalati rendezvényekhez és kapcsolaterősítéshez. Stílusos ebédlő edények, sörcsap, pohármosogató, 2 darab gáz melegítő propán bután bombával, 2 öltöző zuhannyal és WC-vel, mesterséges világítás, hangtechnika és mikrofon tartozik a felszereléshez.

Vážení hostia a návštevníci, vzhľadom k vzniknutej situácii sme sa rozhodli zavrieť Hotel Lopušná dolina vrátane reštaurácie a wellness až do odvolania.
Nechceme riskovať zdravie Vás ani našich zamestnancov. Ak niekto plánoval využiť naše služby v marci, neváhajte si svoj termín preložiť na iné obdobie.
V prípade otázok nás prosím kontaktujte na mobilnom telefónnom čísle +421 905 264 151

Ďakujeme a držíme vám všetkým palce, aby ste sa zdraví čím skôr opäť vrátili do bežného života bez obmedzení.
Tím Hotela Lopušná dolina