Az étterem

Az étteremben éttlapból, vagy 3 kész ételből álló napi ebéd menüből lehet választani. A konyhaművészeti élményt rendszeresen, évente többször, évad menü tarkítja, amelyet a szakácsok ínyenc csomagok formájában készítenek a hagyományos, hamisitatlan szlovák konyha alapján. A konyha számára nagyon fontos a helybeli szállítók szigorú kiválasztása és a teljesen friss nyersanyagok sok helyi gyógynövénnyel. A szakácsok az ételek házi variációit készítik és a főnöķ szorgalmasan keveri a heti étrend választékát úgy, hogy mindenki megtalálja a magáét, beleértve a vegetáriánusokat, vegánokat és lisztérzékenyeket.

Aki utazik, felfedez. Fedezzék fel önök is Szlovákia varázsát az ország jellemző illatai és ízei formájában. Érintsék meg az itteni természetet és kóstolják meg bojtorján és pitypang teánkat, koffeinmentes bio pitypang kávénkat, mandula lattét, vagy friss gyümölcs limonádéinkat.

Ha Szlovákiát tányéron akarják megkóstolni, semmi estre sem kerülje el figyelmüket az étlapon:

  • Házi juhsajtos derelye fustolt tejföllel/ szalonna/ snidling
  • Juhsajtos sztrapacska/ konfitált marhapofa
  • Dzsatky sült sertés oldalassal/ savanyú káposzta
  • Házi krumplilángos szaggatott kacsa hússal töltve /karamellizált alma

Vážení hostia a návštevníci, vzhľadom k vzniknutej situácii sme sa rozhodli zavrieť Hotel Lopušná dolina vrátane reštaurácie a wellness až do odvolania.
Nechceme riskovať zdravie Vás ani našich zamestnancov. Ak niekto plánoval využiť naše služby v marci, neváhajte si svoj termín preložiť na iné obdobie.
V prípade otázok nás prosím kontaktujte na mobilnom telefónnom čísle +421 905 264 151

Ďakujeme a držíme vám všetkým palce, aby ste sa zdraví čím skôr opäť vrátili do bežného života bez obmedzení.
Tím Hotela Lopušná dolina