A szálloda története

A szálloda története

Hotel Lopušná 6. november 2019 Újdonságok

Egy rövid visszapillantást teszünk az időben. A városon kívüli erdei lokalitástörténete gyerekek nevetésével kezdődött. Az 50-es években a mai nyaralófalu helyén egy Tatry nevű sátortábor ált, állítólag Szlovákiában az egyik legjobb. A hely jellege fejlődött és a sátrakat modern nyaralók váltották fel külső medencékkel a tűlevelű fák alatt. Az üdülőhely egy étteremmel rendelkező kőszállodával bővült és a hely a látogatók számára pihenést, izgalmat, szórakozást, szabadságot és biztonságot hozott. Gyerekek és munkavállalók kikapcsolódására szolgált. 1968-ban állították fel az első sífelvonókat, amelyek hangsúlyozták az egész völgy jelentőségét és kialakították a síeléshez és kerékpározáshoz kapcsolódó régió márkáját. A szálloda aranyidejét hanyatlás, majd újjászületés és új remények váltották fel. Az eredeti nyaralók helyén kilenc új hegyi nyaraló létesült úgy, hogy alkalmazkodjanak a erdei üdülőhely koncepciójához. A történet folytatódik és önök könnyen részesei lehetnek.

Vážení hostia a návštevníci, vzhľadom k vzniknutej situácii sme sa rozhodli zavrieť Hotel Lopušná dolina vrátane reštaurácie a wellness až do odvolania.
Nechceme riskovať zdravie Vás ani našich zamestnancov. Ak niekto plánoval využiť naše služby v marci, neváhajte si svoj termín preložiť na iné obdobie.
V prípade otázok nás prosím kontaktujte na mobilnom telefónnom čísle +421 905 264 151

Ďakujeme a držíme vám všetkým palce, aby ste sa zdraví čím skôr opäť vrátili do bežného života bez obmedzení.
Tím Hotela Lopušná dolina