A konyha története

A konyha története

Hotel Lopušná 30. augusztus 2019 Újdonságok

Oliver Kukučka főszakács és munkatársai állítjákössze az étlapot és készítik azételeket az étterem vendégei számára. A szállítók szigorú kiválasztása és mindig friss élelmiszerek egyre emelik a jelenlegi konyha színvonalát. A huszonkilenc éves szakács Besztercebányából származik és ahogyan maga elárulta, a gasztronómia ifjúkora óta a szívügye. Ez vezette a szakács mesterség tanulásához. A tanulmányai után többféle intézményen ment át kifőzdéktől panziókon és hoteleken keresztül négycsillagos szállodákig. Ifju szakácsként más szemszögből is meg akarta ismerni a gasztronómia világát és így folyami hajón és külföldi szállodákban is próbálta tudását. Imádja a szakács munkát és mint maga mondja: “Örülök, ha az embereknek ízlik, imádom ezt az érzést.” Arra a kérdésre, hogy mi rejlik a siker mögött, amelyet a vendég a tányéron lévő ételben lát, a főszakács röviden, de világosan válaszol: “Tisztelni minden embert a konyhában és minden egyes munkát, amelyet ez az ember a konyhában végez; ez egy csapatmunka és anélkül nem lesznek eredmények. Csak így lehet valaki jó főnök a konyhában, aki segíti az emberei és önmaga fejlődését, az egész az emberekkel szembeni empátiáról szól.”

Vážení hostia a návštevníci, vzhľadom k vzniknutej situácii sme sa rozhodli zavrieť Hotel Lopušná dolina vrátane reštaurácie a wellness až do odvolania.
Nechceme riskovať zdravie Vás ani našich zamestnancov. Ak niekto plánoval využiť naše služby v marci, neváhajte si svoj termín preložiť na iné obdobie.
V prípade otázok nás prosím kontaktujte na mobilnom telefónnom čísle +421 905 264 151

Ďakujeme a držíme vám všetkým palce, aby ste sa zdraví čím skôr opäť vrátili do bežného života bez obmedzení.
Tím Hotela Lopušná dolina